luni, 18 ianuarie 2010

Raspuns la '' Ce-si doresc femeile?''


Ce ne dorim , noi????

E curios cum despici firul in 14.(Vezi, am uitat sa pun si un set de cutite ! :)))  )

E foarte simplu.

Vrei sa ai femeile  la picioarele tale?

Ofera iubire, incredere si stabilitate.

Sunt doar trei dorinte.......e putin.:))

Aici vorbim despre  femei normale, nu discutam cazurile particulare care in treacat fie zis nu-s putine.:(




12 comentarii:

  1. as scoate iubirea, pentru ca este o consecinta a celorlalte doua. poti oferi stabilitate si incredere, insa daca nu sunt suficiente, ea nu te va iubi. ... parerea mea. :)

    RăspundețiȘtergere
  2. esti tare de tot ! deci, sutien + surubelnite + cutite = incredere + stabilitate. :)))

    RăspundețiȘtergere
  3. Mai fratilor , o femeie , mai intai este atrasa fizic, iubeste si apoi vede daca partenerul are incredere totala in ea si daca acesta ii poate oferi siguranta si stabilitatea intr-o relatie de lunga durata.
    Daca nu, atunci isi pune tot arsenalul la bataie ca sa scape de voi.:))
    Iar restul.... sutien, surubelnite, set de cutite , masina de gaurit au fost picanteriile cu rolul de a va descretii fruntile.

    RăspundețiȘtergere
  4. Dinule, taci.Crezi ca nu mi-e dor?!
    Tu ai ocolit un comentariu direct.
    Ce sa inteleg?

    RăspundețiȘtergere
  5. Vaiiiiiii, asa se vorbeste?!"mai lasa cratitile....",prefer sa mananc din cratita mea:)),iar prin zapada am fost in cinci :)))

    RăspundețiȘtergere
  6. Magic Storm am cunoscut femei cu arsenale:) si au ajuns vai de capul lor..... asta este..... se credeau prea puternice si destepte...:)

    RăspundețiȘtergere
  7. @Antiignorantu -

    Ooooo, si eu am cunoscut, le spun femei-monstru :)).
    Am inteles aluzia dar nu-i cazul.

    RăspundețiȘtergere
  8. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  9. Da...in principiu...e vorba despre cele 3 'chestii'. In realitate ar mai fi cateva... Discutand cu voi despre asta mi-aduc aminte de reclama aceea la prajitura Magura...barbatul ideal trebuie sa fie puternic, dar sensibil...etc.

    O sa fiu 'deplasata' si o sa te rog sa definesti normalitatea. As vrea sa vad pe cineva care traseaza linii exacte intre normal si anormal, intre bine si rau...

    Blogul acesta este despre ce isi doresc femeile in general sau despre ce isi doresc femeile intr-o relatie?! Cred ca sunt 2 lucruri distincte.

    RăspundețiȘtergere
  10. @Aquamarine

    Te afunzi intr-o chestie marginala.
    Nici cei mai mari psihologi nu au reusit sa defineasca satisfacator normalitatea... Cred ca ar trebui sa separam o discutie despre normal de una despre bine si rau. Aici intervin normele acceptate de morala , cutumele unei epoci sau ale alteia, modul in care fiecare cuplu isi defineste reciproc relatia si mulkte altele.
    Blogul meu a fost de fapt un raspuns la un altul, fara pretemtii de lege sau norma. Fiecare femeie este libera sa stie ce-si doreste de la partener si implicit de la o relatie.

    RăspundețiȘtergere
  11. :)) ai folosit in blogul tau conceptul de 'femei normale' si-mi faceam griji ca nu ma incadrez...in plus daca o persoana nu gandeste ca tine...nu trebuie s-o etichetezi imediat...

    RăspundețiȘtergere