luni, 16 noiembrie 2009

Doi Ingeri           Doi ingeri calatori s-au oprit sa-si petreaca noaptea in casa unei familii instarite. Familia a fost rea si a refuzat sa-i lase pe ingeri sa innopteze in camera de oaspeti. in schimb, le-a oferit o camaruta in subsol. In timp ce isi faceau paturile, ingerul cel batran a vazut o gaura in perete si a reparat-o imediat.Cand ingerul cel  tanar l-a intrebat de ce, celalalt inger i-a raspuns:
 "Lucrurile nu sunt intotdeauna ce par a fi".
In noaptea urmatoare ingerii au ajuns sa se odihneasca in casa unui om foarte sarac, dar foarte ospitalier, taran ce locuia impreuna cu sotia lui. Dupa ce au impartit cu ei putina mancare ce o aveau, i-au lasat pe ingeri sa doarma in patul lor, unde se puteau odihni in voie. Cand s-au trezit a doua zi, ingerii i-au gasit pe taran si pe sotia lui plangand. singura lor vaca, al carei lapte era singurul lor venit, murise pe camp. Ingerul cel tanar s-a infuriat si l-a intrebat pe cel batran:
 “Cum se poate intampla un asemenea lucru? Primul om avea tot si totusi l-ai ajutat", a spus el. "A doua familie avea atat de putin, dar era in stare sa imparta totul, si tu i-ai lasat vaca sa moara".
 "Lucrurile nu sunt intotdeauna ce par a fi", i-a raspuns ingerul cel batran. "Cand am stat in subsol am observat ca in gaura din perete era depozitat aur. De vreme ce stapanul era obsedat de lacomie si era incapabil sa-si imparta bogatia cu altcineva, am
astupat zidul ca sa nu o mai gaseasca. Noaptea trecuta cand am dormit in patul familiei de tarani, ingerul mortii a venit dupa sotia lui. I-am dat in schimb vaca.
 Lucrurile nu sunt intotdeauna ce par a fi.
Uneori chiar asa se intampla cand lucrurile nu se desfasoara asa cum ar trebui. Daca ai credinta, e nevoie doar sa crezi ca orice intamplare este intotdeauna in avantajul tau. S-ar putea sa nu stii (sa nu afli de ce anume te-a pazit Dumnezeu) .
Unii oameni intra in viata noastra si pleaca repede...unii ne devin prieteni si stau aproape de noi, lasandu-si minunatele amprente asupra inimii noastre... Si noi nu mai suntem aceiasi, pentru ca ne-am facut un prieten bun!!!
Ieri a trecut; maine este un mister; astazi este un dar.                                                                                        

9 comentarii:

 1. Salutare,as fi incantat daca te-ai alatura si tu echipei 100Ro,si ti-ai publica articolele si acolo.Trimite-mi o adresa de e-mail prin formularul din blog,unde am sa iti trimit o invitatie de publisher.Bafta si te astept.

  RăspundețiȘtergere
 2. Am vazut ca ne urmaresti blogul,iti multumim.Daca nu ai trimis adresa de e-mail prin formular,poti sa o trimiti,si vei primi acolo o invitatie de autor,pe care va trebui sa o accepti.

  RăspundețiȘtergere
 3. link exchange?!

  blogu meu-->

  http://seducatori.blogspot.com

  Nume: News
  daca mai adaugat trimite mesaj cu adresa ta :)
  O zi buna.

  RăspundețiȘtergere
 4. catre administratorul acestui blog...
  te rog intra pe blog-ul meu si da add la id-ul de messenger,vreau sa vorbim ceva...multumesc mult!

  RăspundețiȘtergere
 5. ca de fiecarea data
  cana cu
  intelepciune este
  plina si ne-asteapta
  calda.

  multumin
  si
  voua pofta buna.

  op

  RăspundețiȘtergere
 6. operator- cana e plina dar cum se faceca nu+ti pot vizita blogul...

  RăspundețiȘtergere
 7. va invit pe blogul de poezie www.mariusaldea.wordpress.com
  multumesc!

  RăspundețiȘtergere